HAEVN BRENGT ‘BACK IN THE WATER’ UIT

Met het internationale succes van het nummer Fortitude in volle gang zet HAEVN nu de volgende stap, op weg naar de release van hun debuutalbum. Vandaag heeft HAEVN hun nieuwe single Back in The Water uitgebracht. Deze track werd geproduceerd door Thom Bridges (Yellow Claw, Tinie Tempah), Daniel Gibson (Deepend & Armin van Buuren) en HAEVN’s eigen Jorrit Kleijnen.  

Duo Marijn van der Meer (producer/songwriter) en Jorrit Kleijnen (composer/producer) belandden voor het eerst in het internationale muziekcircuit met de nummers Where The Heart Is en Finding Out More. Beiden werden meegenomen in grote internationale campagnes en introduceerden de filmische melodieën en Marijn’s warme vocalen aan de wereld. Het duurde niet lang voordat zij met hun muzikale verhalen voeten aan de grond kregen bij het publiek en de media in hun thuisland.

Vorige single Fortitude is wereldwijd inmiddels meer dan 5,5 miljoen keer gestreamd. De track maakte onlangs zijn opwachting in de populaire Netflix serie Riverdale en de Amerikaanse prime time TV show The Royals. Fortitude genoot veel steun van Spotify in landen als Duitsland, Frankrijk, Italië en Finland en werd tevens breed opgepakt op radio.

De nieuwe single Back In The Water is onderdeel van het langverwachte debuutalbum Eyes Closed dat op 25 mei uitkomt. Gisterenavond kreeg 3FM de primeur; HAEVN speelde Back In The Water voor het eerst in de nieuwe Live Box bij Frank van der Lende. Vandaag staat de track in de New Music Friday playlists  in meer dan 10 landen, waaronder Nederland, Duitsland, UK, Frankrijk en Zweden!