Warner Music
Warner Music Benelux
Top Artiesten
 
ColdplayColdplay
Paolo NutiniPaolo Nutini
Ed SheeranEd Sheeran
WaylonWaylon

Follow us on LinkedIn
 
Sumera tekent bij Warner Music Benelux
 
   
16 Oktober, 2014

Sumera is de nieuwste belofte in de internationale stal van Warner Music Benelux. Onlangs tekende de zangeres bij het wereldberoemde platenlabel Parlophone. “Na de release van mijn eerste EP die wij in eigen beheer uitbrachten, is het geweldig om nu een compleet team achter me te hebben dat zo in mij gelooft. Het voelt erg goed!”, aldus Sumera.

Ook Warner Music is opgetogen over de samenwerking. Martin Jessurun, president van Warner Music Benelux: “We zijn er trots op dat Sumera gekozen heeft voor Warner Music. Haar sound sluit perfect aan bij de internationale artiesten die wij vertegenwoordigen en we gaan dan ook ons uiterste best doen om haar zowel in binnen- als buitenland te laten doorbreken.”

Warner Music Duitsland is de eerste buiten de Nederlandse landsgrenzen die Sumera omarmt. De Duitse divisie heeft Sumera in hun roster opgenomen en zal de release simultaan met Nederland uitbrengen.

Eigenzinnige electropop met internationale allure
Sumera’s verfijnde mix van pakkende pop en duistere electro is een volkomen eigen geluid met internationale allure. Op dit moment legt ze de laatste hand aan haar eerste album. Daarvoor schreef Sumera samen met o.a. schrijver/producer Dimitri Tikovoí (o.a. Mykki Ekko, Sophie Ellis Bextor, Placebo, Paloma Faith, Marianne Faithfull). De twee werkten in Londen aan meer songs voor haar debuut. “Lyricly and musically Sumera connects.”, zei de producer tevreden.

In Berlijn werkte ze samen met producer Rutger Hoedemaekers (Bart Constant), met wie Sumera ook haar eerste single Bright Lies maakte. Op krachte van deze track werd ze in 2012 uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en trad ze o.a. op in DWDD en als voorprogramma van Marina and the Diamonds.
De video’s waarvan de eerste vandaag zijn primeur online beleefd zijn geschoten op het vulkanische Lanzarote onder leiding van befaamde Duitse filmmaker Bode Brodmüller. Bekijk hier de video van Wolf of beluister de track op Spotify.

De in Nederland geboren Sumera (1984) groeide op in Duitsland en Spanje en heeft Caribische en Portugese roots. Niet zo vreemd dus dat ook buiten Nederland haar eigenzinnige stijl niet onopgemerkt is gebleven. Meer info over Sumera en haar binnenkort te verschijnen debuutalbum vind je op www.sumeramusic.com.


Meer over Sumera >>
Algemeen nieuws:
 
14 Oktober, 2014
Paradiso eert 50 jaar David Bowie op maandag 17 november
Dit jaar is een kroonjaar voor David Bowie: hij is vijftig jaar artiest. Op maandag 17 november staat Paradiso dan ook in het teken van de hero, popster, vernieuwer, stijlicoon en levende legende. Vel...
Lees verder >>
14 Oktober, 2014
Slipknot Keert Terug Met Vijfde Studioalbum
Artiest: Slipknot Titel: .5: The Gray Chapter Releasedatum: 17 oktober Een van de grootste metalbands ter wereld, Slipknot, brengt deze vrijdag hun vijfde studioalbum uit. .5: The Gray Chapter is...
Lees verder >>
13 Oktober, 2014
Neil Young brengt 31 oktober nieuw studioalbum Storytone uit
Artiest: Neil Young Titel: Storytone Releasedatum: 31 oktober 2014 Neil Young zal zijn nieuwe studioalbum getiteld Storytone op 31 oktober uitbrengen in Nederland. Op Storytone staan tien nieuwe...
Lees verder >>
7 Oktober, 2014
David Guetta kondigt nieuwe single en album aan
Vandaag is de nieuwe single Dangerous van David Guetta in première gegaan, beluister hier de teaser. Net zoals op zijn vorige wereldhit Lovers On The Sun worden de vocalen verzorgd door de getalentee...
Lees verder >>
<< Nieuwer   Ouder >> 
New Music Monthly
 
Mijn e-mail adres is
Ik ga akkoord met de privacy policy.
Concerten
 
23 Okt 2014 Escape The Fale
Concert
Melkweg (Amsterdam)
26 Okt 2014 Blackberry Smoke
Concert
Metropool (Hengelo)
26 Okt 2014 The Majority Says
Concert
Bitterzoet (Amsterdam)
27 Okt 2014 Blackberry Smoke
Concert
Melkweg (Amsterdam)
31 Okt 2014 Saint Motel
Concert
Paradiso (Amsterdam)
3 Nov 2014 Saint Raymond
Concert
Ziggodome (Amsterdam)
Meer >>